Vår visjon på vår måte!

Øltorgets mat, meny og råvarefilosofi skal være enkel, forklarlig og forståelig - med en følelse av fantasi og personlighet. Vår tilvirkningsprosess i kjøkkenet bygger på nysgjerrighet og tillit til hverandres instinkter.

 Hver dag jobber vi med både nye og velprøvde kombinasjoner av råvarer og produkter for å lære oss mer om gastronomi. Til og med for å forstå vår egen matlaging - ofte med flere spørsmål enn svar...

Med viljen til å utvikles tvinges man å være kreativ. Dette håper jeg gjenspeiles i vår mat. Vi inspireres av alt fra kreps til kyr, andre menneskers matlaging, klassiske retter og tradisjoner. Det kommer vi alltid til å gjøre. Men vi tar gjerne en idé - og kanskje lager vi den litt lik originalen. På en annen side; vi kommer aldri gjøre den som man alltid har gjort!

Dagens retter

Vi serverer dagens retter med fokus på Mathallens råvarer. Rettene er en sammensetting gjort av kokkene på Øltorget, og varierer med tilgangen på råvarer. Vi tar derfor forbehold om at “dagens” kan være utsolgt eller er erstattet av retter med tilgang på råvarer.

Spør vår betjening om dagens - eller se oppslag på krittavler.

En mangfoldig meny

Hos Øltorget ønsker vi å la deg oppleve et mangfold. Derfor presenterer vi småe retter slik at du skal kunne oppleve dette. Er du veldig sulten - velg to retter, og la samspillet eller motpolene mellom disse være en del av opplevelsen.

Christian Thalin

Kjøkkensjef